-

Velkommen til PIR5s !

Velkommen til våre web-sider som vi håper kan bidra til at alle enkelt kan finne informasjon.

PIR5 består av 61 selveier-leiligheter samt at vi har garasjeanlegg, en flott felles takterrasse og PIR-gården som befinner seg på strandpromenaden.

Siste meldinger fra styret vil bli annonsert på denne siden - og tidligere meldinger finner du her: Meldinger fra styret

Sjekk også ut "Bildegalleriet"!  Har du noen bilder som er tatt herfra og som du ønsker å dele med dine naboer kan du sende disse inn via e-post.

Melding fra styret

Har du forslag til hva som bør være med på vår nye web-side? Send oss forslag på kontaktskjema! Ris og ros er også velkommen!
Referat fra sameiemøtet, årsberetning samt regnskapsrapport er lagt ut! Ta en kikk her.Grøntgruppa er etablert!


Vil du være med? Eller har forslag og ideer til utbedring av fellesarealet? Ta kontakt med styret her.

Se også bilder i bildegalleriet!


Når du trenger hjelp!

Ved vaktmestertjenester inne i egen leilighet bekostes  dette av seksjonseier/leier. Ta kontakt med:
Vaktmesterpartner, Morten Strømsør, mobil 468 12 899.


Har du behov for assistanse når det gjelder fellesområder så ta kontakt med styret via kontaktskjema og vi vil ta kontakt med deg.


Søppelavsug

Vi gjør oppmerksom på at søppelavsug åpnes ved hjelp av dørnøkkel. Søppelposer kan hentes i rom i garasjen under inngang 51. Ellers henviser vi til Remiks web-side for oversikt over kildesortering og punkter for avlevering av annen søppel.
Informasjon fra styret!
13.2.19
Ønsker du å montere en nøkkelboks? 
Denne kan monteres i fellesarealet dersom det er ønskelig. Trykk på bildet på venstre side for å se  hvordan det kan se ut.


Du kan nå laste ned vår HMS Håndbok for Pir 5. Klikk på linken for nedlastning.


Branninnstruks

Alle leilighetene på PIR5 er installert med røykvarslere som er koblet til en felles brannsentral og denne er direkte koblet til Tromsø Brann- og Redning. Ved falsk alarm blir vi belastet fra Tromsø Brann- og Redning med Kr 625,- og ved utrykning blir vi belastet med Kr 5.625,-. Den som utløser alarmen blir fakturert for denne kostnaden. Sett deg inn i våre branninstrukser.


Til våre gjester

Vår gjesteparkering befinner seg i gaten rett utenfor PIR5. Vær oppmerksom på at du kan stå der inntil 4 timer - etter det er det fare for å bli bøtlagt! Om du ikke finner plass finnes det også mulighet for å parkere på avgiftsbelagte plasser.
Aktivisere ringklokke og fjernåpne inngangsdør

Du vet at du kan fjernåpne ytterdør med din mobiltelefon?

Du finner mer informasjon om dette på siden Nøkler og låser.